Składniki odżywcze produktu: Sałata zielona z pomidorem, ogórkiem i olejem | dla 100g |
---|---|
Energia | 55 |
Białko | 0,9 |
Tłuszcz | 4,7 |
Węglowodany | 3,6 |
Błonnik | 1 |
Sacharoza | 1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,89 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 3,02 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 6 |
Potas | 152 |
Wapń | 15 |
Fosfor | 18 |
Magnez | 7 |
Żelazo | 0,5 |
Cynk | 0,29 |
Miedź | 0,05 |
Mangan | 0,14 |
Witamina A | 99 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 2,33 |
Tiamina | 0,027 |
Ryboflawina | 0,042 |
Niacyna | 0,26 |
Witamina B6 | 0,05 |
Kwas foliowy | 45,8 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 7,1 |