Składniki odżywcze produktu: Risotto z mięsem i warzywami | dla 100g |
---|---|
Energia | 185 |
Białko | 6,6 |
Tłuszcz | 10 |
Węglowodany | 18,3 |
Błonnik | 1,2 |
Sacharoza | 0,5 |
Laktoza | 0,3 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 4,62 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 4,13 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,58 |
Cholesterol | 32 |
Sód | 33 |
Potas | 169 |
Wapń | 18 |
Fosfor | 89 |
Magnez | 12 |
Żelazo | 0,6 |
Cynk | 1,38 |
Miedź | 0,07 |
Mangan | 0,27 |
Witamina A | 197 |
Witamina D | 0,24 |
Witamina E | 0,4 |
Tiamina | 0,202 |
Ryboflawina | 0,111 |
Niacyna | 1,24 |
Witamina B6 | 0,16 |
Kwas foliowy | 10,7 |
Witamina B12 | 0,23 |
Witamina C | 2,3 |