Składniki odżywcze produktu: Risotto z mięsem | dla 100g |
---|---|
Energia | 229 |
Białko | 7,4 |
Tłuszcz | 11,8 |
Węglowodany | 24,2 |
Błonnik | 0,9 |
Sacharoza | 0,2 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,59 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 6,29 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 2,17 |
Cholesterol | 17 |
Sód | 25 |
Potas | 145 |
Wapń | 7 |
Fosfor | 94 |
Magnez | 12 |
Żelazo | 0,6 |
Cynk | 1,09 |
Miedź | 0,07 |
Mangan | 0,32 |
Witamina A | 9 |
Witamina D | 0,2 |
Witamina E | 1,49 |
Tiamina | 0,23 |
Ryboflawina | 0,084 |
Niacyna | 1,88 |
Witamina B6 | 0,18 |
Kwas foliowy | 6 |
Witamina B12 | 0,2 |
Witamina C | 1 |