Składniki odżywcze produktu: Pizza z pieczarkami i cebulą | dla 100g |
---|---|
Energia | 289 |
Białko | 12 |
Tłuszcz | 13,3 |
Węglowodany | 32,1 |
Błonnik | 2 |
Sacharoza | 1,7 |
Laktoza | 1,2 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 4,03 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 5,45 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 2,65 |
Cholesterol | 14 |
Sód | 376 |
Potas | 309 |
Wapń | 276 |
Fosfor | 226 |
Magnez | 32 |
Żelazo | 2 |
Cynk | 1,2 |
Miedź | 0,19 |
Mangan | 0,28 |
Witamina A | 110 |
Witamina D | 0,39 |
Witamina E | 2,42 |
Tiamina | 0,096 |
Ryboflawina | 0,29 |
Niacyna | 1,88 |
Witamina B6 | 0,11 |
Kwas foliowy | 29,8 |
Witamina B12 | 0,31 |
Witamina C | 3 |