Składniki odżywcze produktu: Pieczywo półfrancuskie z serem | dla 100g |
---|---|
Energia | 395 |
Białko | 9,9 |
Tłuszcz | 10 |
Węglowodany | 67,3 |
Błonnik | 1,9 |
Sacharoza | 16 |
Laktoza | 1,4 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,91 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 4,64 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 1,6 |
Cholesterol | 11 |
Sód | 290 |
Potas | 149 |
Wapń | 51 |
Fosfor | 120 |
Magnez | 20 |
Żelazo | 1,1 |
Cynk | 0,93 |
Miedź | 0,1 |
Mangan | 0,31 |
Witamina A | 72 |
Witamina D | 0,5 |
Witamina E | 1,94 |
Tiamina | 0,111 |
Ryboflawina | 0,172 |
Niacyna | 0,61 |
Witamina B6 | 0,06 |
Kwas foliowy | 37 |
Witamina B12 | 0,21 |
Witamina C | 0,1 |