Składniki odżywcze produktu: Pieczeń rzymska | dla 100g |
---|---|
Energia | 208 |
Białko | 14,4 |
Tłuszcz | 11,4 |
Węglowodany | 12,7 |
Błonnik | 0,6 |
Sacharoza | 0,2 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,73 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 5,42 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 1,33 |
Cholesterol | 60 |
Sód | 136 |
Potas | 250 |
Wapń | 9 |
Fosfor | 150 |
Magnez | 20 |
Żelazo | 1,5 |
Cynk | 2,56 |
Miedź | 0,07 |
Mangan | 0,13 |
Witamina A | 44 |
Witamina D | 0,61 |
Witamina E | 1,03 |
Tiamina | 0,181 |
Ryboflawina | 0,199 |
Niacyna | 3 |
Witamina B6 | 0,2 |
Kwas foliowy | 10,2 |
Witamina B12 | 0,79 |
Witamina C | 0 |