Składniki odżywcze produktu: Pasztet podlaski z kurczaka | dla 100g |
---|---|
Energia | 228 |
Białko | 6,7 |
Tłuszcz | 21,1 |
Węglowodany | 3,6 |
Błonnik | 0,2 |
Sacharoza | 0,1 |
Laktoza | 0,1 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 4,28 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 12,72 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 3,1 |
Cholesterol | 58 |
Sód | 610 |
Potas | 108 |
Wapń | 42 |
Fosfor | 91 |
Magnez | 13 |
Żelazo | 1,5 |
Cynk | 0,75 |
Miedź | 0,08 |
Mangan | 0,08 |
Witamina A | 671 |
Witamina D | 0,99 |
Witamina E | 3,25 |
Tiamina | 0,043 |
Ryboflawina | 0,224 |
Niacyna | 1,72 |
Witamina B6 | 0,09 |
Kwas foliowy | 28 |
Witamina B12 | 1,73 |
Witamina C | 1,7 |