Składniki odżywcze produktu: Pasta z twarogu i ryby wędzonej | dla 100g |
---|---|
Energia | 273 |
Białko | 15,2 |
Tłuszcz | 23 |
Węglowodany | 1,9 |
Błonnik | 0 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 1,5 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 5,2 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 11,08 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 5,27 |
Cholesterol | 39 |
Sód | 344 |
Potas | 131 |
Wapń | 48 |
Fosfor | 181 |
Magnez | 13 |
Żelazo | 0,4 |
Cynk | 0,61 |
Miedź | 0,07 |
Mangan | 0,02 |
Witamina A | 59 |
Witamina D | 2,42 |
Witamina E | 3,93 |
Tiamina | 0,055 |
Ryboflawina | 0,288 |
Niacyna | 2,29 |
Witamina B6 | 0,19 |
Kwas foliowy | 18,4 |
Witamina B12 | 3,05 |
Witamina C | 0 |