Składniki odżywcze produktu: Pasta z jaj | dla 100g |
---|---|
Energia | 197 |
Białko | 7,2 |
Tłuszcz | 18,6 |
Węglowodany | 1,2 |
Błonnik | 0,4 |
Sacharoza | 0,2 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,56 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 10,05 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 4,48 |
Cholesterol | 192 |
Sód | 78 |
Potas | 132 |
Wapń | 44 |
Fosfor | 118 |
Magnez | 13 |
Żelazo | 1,6 |
Cynk | 1,04 |
Miedź | 0,08 |
Mangan | 0,08 |
Witamina A | 223 |
Witamina D | 0,91 |
Witamina E | 4,22 |
Tiamina | 0,041 |
Ryboflawina | 0,314 |
Niacyna | 0,15 |
Witamina B6 | 0,07 |
Kwas foliowy | 42,1 |
Witamina B12 | 0,76 |
Witamina C | 14,3 |