| Składniki odżywcze produktu: Papryka nadziewana miesem i ryżem | dla 100g |
|---|---|
| Energia | 160 |
| Białko | 4,4 |
| Tłuszcz | 10,6 |
| Węglowodany | 13,7 |
| Błonnik | 1,7 |
| Sacharoza | 0,3 |
| Laktoza | 0,1 |
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 4,53 |
| Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 4,56 |
| Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,86 |
| Cholesterol | 21 |
| Sód | 16 |
| Potas | 239 |
| Wapń | 16 |
| Fosfor | 64 |
| Magnez | 12 |
| Żelazo | 0,7 |
| Cynk | 0,9 |
| Miedź | 0,08 |
| Mangan | 0,19 |
| Witamina A | 261 |
| Witamina D | 0,13 |
| Witamina E | 1,57 |
| Tiamina | 0,138 |
| Ryboflawina | 0,119 |
| Niacyna | 1,51 |
| Witamina B6 | 0,32 |
| Kwas foliowy | 20,9 |
| Witamina B12 | 0,12 |
| Witamina C | 63 |