Składniki odżywcze produktu: Papryka czerwona konserwowa | dla 100g |
---|---|
Energia | 30 |
Białko | 0,8 |
Tłuszcz | 1,5 |
Węglowodany | 5 |
Błonnik | 1,8 |
Sacharoza | 0,1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,04 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,83 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 291 |
Potas | 78 |
Wapń | 14 |
Fosfor | 68 |
Magnez | 5 |
Żelazo | 0,9 |
Cynk | 0,49 |
Miedź | 0,06 |
Mangan | 0,04 |
Witamina A | 133 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 1,2 |
Tiamina | 0,04 |
Ryboflawina | 0,05 |
Niacyna | 0,55 |
Witamina B6 | 0,18 |
Kwas foliowy | 17 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 81,2 |