Składniki odżywcze produktu: Papryka czerwona | dla 100g |
---|---|
Energia | 28 |
Białko | 1,3 |
Tłuszcz | 0,5 |
Węglowodany | 6,6 |
Błonnik | 2 |
Sacharoza | 0,1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,02 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,28 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 3 |
Potas | 255 |
Wapń | 13 |
Fosfor | 31 |
Magnez | 11 |
Żelazo | 0,6 |
Cynk | 0,26 |
Miedź | 0,08 |
Mangan | 0,1 |
Witamina A | 528 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 2,9 |
Tiamina | 0,04 |
Ryboflawina | 0,12 |
Niacyna | 1,6 |
Witamina B6 | 0,45 |
Kwas foliowy | 52 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 144 |