Składniki odżywcze produktu: Noga (udo) kurczaka | dla 100g |
---|---|
Energia | 158 |
Białko | 16,8 |
Tłuszcz | 10,2 |
Węglowodany | 0 |
Błonnik | 0 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,88 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 3,94 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 2,04 |
Cholesterol | 84 |
Sód | 85 |
Potas | 300 |
Wapń | 9 |
Fosfor | 196 |
Magnez | 23 |
Żelazo | 0,7 |
Cynk | 1,28 |
Miedź | 0,08 |
Mangan | 0,01 |
Witamina A | 20 |
Witamina D | 0,5 |
Witamina E | 0,38 |
Tiamina | 0,08 |
Ryboflawina | 0,226 |
Niacyna | 2,78 |
Witamina B6 | 0,31 |
Kwas foliowy | 12 |
Witamina B12 | 0,4 |
Witamina C | 0 |