Składniki odżywcze produktu: Naleśniki z kapustą | dla 100g |
---|---|
Energia | 147 |
Białko | 3,2 |
Tłuszcz | 9,2 |
Węglowodany | 15,2 |
Błonnik | 2,2 |
Sacharoza | 0,5 |
Laktoza | 0,5 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,84 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 3,99 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,79 |
Cholesterol | 21 |
Sód | 24 |
Potas | 207 |
Wapń | 67 |
Fosfor | 49 |
Magnez | 13 |
Żelazo | 0,5 |
Cynk | 0,41 |
Miedź | 0,04 |
Mangan | 0,21 |
Witamina A | 17 |
Witamina D | 0,07 |
Witamina E | 1,25 |
Tiamina | 0,064 |
Ryboflawina | 0,075 |
Niacyna | 0,31 |
Witamina B6 | 0,08 |
Kwas foliowy | 28,7 |
Witamina B12 | 0,1 |
Witamina C | 31,4 |