Składniki odżywcze produktu: Mus jabłkowy | dla 100g |
---|---|
Energia | 128 |
Białko | 2,2 |
Tłuszcz | 0,5 |
Węglowodany | 28,7 |
Błonnik | 0,8 |
Sacharoza | 24,8 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,02 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,01 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,04 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 38 |
Potas | 84 |
Wapń | 3 |
Fosfor | 7 |
Magnez | 3 |
Żelazo | 0,2 |
Cynk | 0,13 |
Miedź | 0,03 |
Mangan | 0,04 |
Witamina A | 1 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,18 |
Tiamina | 0,012 |
Ryboflawina | 0,089 |
Niacyna | 0,08 |
Witamina B6 | 0,01 |
Kwas foliowy | 6,5 |
Witamina B12 | 0,02 |
Witamina C | 1,1 |