Składniki odżywcze produktu: Makaron dwujajeczny | dla 100g |
---|---|
Energia | 373 |
Białko | 11,5 |
Tłuszcz | 2,6 |
Węglowodany | 77,4 |
Błonnik | 2,7 |
Sacharoza | 0,3 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,51 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,64 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,68 |
Cholesterol | 39 |
Sód | 17 |
Potas | 173 |
Wapń | 24 |
Fosfor | 127 |
Magnez | 28 |
Żelazo | 1,4 |
Cynk | 0,97 |
Miedź | 0,15 |
Mangan | 0,52 |
Witamina A | 29 |
Witamina D | 0,18 |
Witamina E | 0,34 |
Tiamina | 0,147 |
Ryboflawina | 0,111 |
Niacyna | 0,68 |
Witamina B6 | 0,09 |
Kwas foliowy | 39,2 |
Witamina B12 | 0,17 |
Witamina C | 0 |