| Składniki odżywcze produktu: Makaron bezjajeczny z semoliny | dla 100g |
|---|---|
| Energia | 366 |
| Białko | 10,7 |
| Tłuszcz | 1,4 |
| Węglowodany | 79,4 |
| Błonnik | 3 |
| Sacharoza | 0,1 |
| Laktoza | 0 |
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,15 |
| Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,19 |
| Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,57 |
| Cholesterol | 0 |
| Sód | 1 |
| Potas | 180 |
| Wapń | 19 |
| Fosfor | 116 |
| Magnez | 34 |
| Żelazo | 1,1 |
| Cynk | 0,64 |
| Miedź | 0,16 |
| Mangan | 0,64 |
| Witamina A | 0 |
| Witamina D | 0 |
| Witamina E | 0,11 |
| Tiamina | 0,116 |
| Ryboflawina | 0,042 |
| Niacyna | 0,74 |
| Witamina B6 | 0,1 |
| Kwas foliowy | 31,1 |
| Witamina B12 | 0 |
| Witamina C | 0 |