Składniki odżywcze produktu: Makaron | dla 100g |
---|---|
Energia | 107 |
Białko | 3,3 |
Tłuszcz | 0,7 |
Węglowodany | 22,3 |
Błonnik | 0,8 |
Sacharoza | 0,1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,15 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,19 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,2 |
Cholesterol | 11 |
Sód | 5 |
Potas | 50 |
Wapń | 7 |
Fosfor | 37 |
Magnez | 8 |
Żelazo | 0,4 |
Cynk | 0,28 |
Miedź | 0,04 |
Mangan | 0,15 |
Witamina A | 7 |
Witamina D | 0,05 |
Witamina E | 0,09 |
Tiamina | 0,035 |
Ryboflawina | 0,032 |
Niacyna | 0,2 |
Witamina B6 | 0,02 |
Kwas foliowy | 6,3 |
Witamina B12 | 0,05 |
Witamina C | 0 |