Składniki odżywcze produktu: Kurczak faszerowany (pieczony) | dla 100g |
---|---|
Energia | 199 |
Białko | 20,5 |
Tłuszcz | 11,9 |
Węglowodany | 2,8 |
Błonnik | 0,1 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,46 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 5,07 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 2,23 |
Cholesterol | 91 |
Sód | 1208 |
Potas | 343 |
Wapń | 15 |
Fosfor | 214 |
Magnez | 33 |
Żelazo | 1,4 |
Cynk | 1,44 |
Miedź | 0,08 |
Mangan | 0,07 |
Witamina A | 97 |
Witamina D | 1,34 |
Witamina E | 0,56 |
Tiamina | 0,104 |
Ryboflawina | 0,238 |
Niacyna | 7,27 |
Witamina B6 | 0,52 |
Kwas foliowy | 8 |
Witamina B12 | 0,56 |
Witamina C | 0,4 |