Składniki odżywcze produktu: Kapusta pekińska | dla 100g |
---|---|
Energia | 12 |
Białko | 1,2 |
Tłuszcz | 0,2 |
Węglowodany | 3,2 |
Błonnik | 1,9 |
Sacharoza | 0,5 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,05 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,02 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,11 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 9 |
Potas | 150 |
Wapń | 45 |
Fosfor | 37 |
Magnez | 15 |
Żelazo | 0,3 |
Cynk | 0,28 |
Miedź | 0,04 |
Mangan | 0,15 |
Witamina A | 140 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,12 |
Tiamina | 0,04 |
Ryboflawina | 0,05 |
Niacyna | 0,4 |
Witamina B6 | 0,23 |
Kwas foliowy | 77 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 27 |