Składniki odżywcze produktu: Kapusta kwaszona | dla 100g |
---|---|
Energia | 12 |
Białko | 1,1 |
Tłuszcz | 0,2 |
Węglowodany | 3,4 |
Błonnik | 2,1 |
Sacharoza | 0,1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,04 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,11 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 260 |
Potas | 211 |
Wapń | 36 |
Fosfor | 18 |
Magnez | 7 |
Żelazo | 0,5 |
Cynk | 0,24 |
Miedź | 0,04 |
Mangan | 0,14 |
Witamina A | 3 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0 |
Tiamina | 0,03 |
Ryboflawina | 0,06 |
Niacyna | 0,1 |
Witamina B6 | 0,17 |
Kwas foliowy | 16 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 16 |