Składniki odżywcze produktu: Kakao 16%, proszek | dla 100g |
---|---|
Energia | 448 |
Białko | 18,2 |
Tłuszcz | 21,7 |
Węglowodany | 50,6 |
Błonnik | 5,7 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 12,74 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 7,24 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,69 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 17 |
Potas | 1927 |
Wapń | 138 |
Fosfor | 666 |
Magnez | 420 |
Żelazo | 10,7 |
Cynk | 6,56 |
Miedź | 3,71 |
Mangan | 2,49 |
Witamina A | 2 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,37 |
Tiamina | 0,11 |
Ryboflawina | 0,46 |
Niacyna | 2,4 |
Witamina B6 | 0,07 |
Kwas foliowy | 38 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 0 |