Składniki odżywcze produktu: Jogurt morelowy 1,5% tłuszczu | dla 100g |
---|---|
Energia | 63 |
Białko | 3,7 |
Tłuszcz | 1,5 |
Węglowodany | 8,9 |
Błonnik | 0,3 |
Sacharoza | 2,9 |
Laktoza | 5 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,88 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,48 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,05 |
Cholesterol | 6 |
Sód | 47 |
Potas | 200 |
Wapń | 133 |
Fosfor | 96 |
Magnez | 14 |
Żelazo | 0,2 |
Cynk | 0,38 |
Miedź | 0,04 |
Mangan | 0,05 |
Witamina A | 57 |
Witamina D | 0,01 |
Witamina E | 0,13 |
Tiamina | 0,043 |
Ryboflawina | 0,185 |
Niacyna | 0,23 |
Witamina B6 | 0,06 |
Kwas foliowy | 5,3 |
Witamina B12 | 0,35 |
Witamina C | 1,9 |