Składniki odżywcze produktu: Jogurt bananowy 1,5% tłuszczu | dla 100g |
---|---|
Energia | 70 |
Białko | 3,7 |
Tłuszcz | 1,5 |
Węglowodany | 10,4 |
Błonnik | 0,2 |
Sacharoza | 3,6 |
Laktoza | 5 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,92 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,48 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,06 |
Cholesterol | 7 |
Sód | 48 |
Potas | 215 |
Wapń | 132 |
Fosfor | 97 |
Magnez | 18 |
Żelazo | 0,2 |
Cynk | 0,39 |
Miedź | 0,04 |
Mangan | 0,08 |
Witamina A | 20 |
Witamina D | 0,02 |
Witamina E | 0,09 |
Tiamina | 0,044 |
Ryboflawina | 0,194 |
Niacyna | 0,18 |
Witamina B6 | 0,1 |
Kwas foliowy | 7,4 |
Witamina B12 | 0,36 |
Witamina C | 2,1 |