Składniki odżywcze produktu: Jarmuż | dla 100g |
---|---|
Energia | 29 |
Białko | 3,3 |
Tłuszcz | 0,7 |
Węglowodany | 6,1 |
Błonnik | 3,8 |
Sacharoza | 1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,05 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,01 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,26 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 12 |
Potas | 530 |
Wapń | 157 |
Fosfor | 56 |
Magnez | 30 |
Żelazo | 1,7 |
Cynk | 0,44 |
Miedź | 0,09 |
Mangan | 0,55 |
Witamina A | 892 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 1,7 |
Tiamina | 0,11 |
Ryboflawina | 0,2 |
Niacyna | 1,6 |
Witamina B6 | 0,27 |
Kwas foliowy | 120 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 120 |