Składniki odżywcze produktu: Jabłko | dla 100g |
---|---|
Energia | 46 |
Białko | 0,4 |
Tłuszcz | 0,4 |
Węglowodany | 12,1 |
Błonnik | 2 |
Sacharoza | 3,1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,04 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,01 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,09 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 2 |
Potas | 134 |
Wapń | 4 |
Fosfor | 9 |
Magnez | 3 |
Żelazo | 0,3 |
Cynk | 0,16 |
Miedź | 0,04 |
Mangan | 0,08 |
Witamina A | 4 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,49 |
Tiamina | 0,034 |
Ryboflawina | 0,026 |
Niacyna | 0,17 |
Witamina B6 | 0,03 |
Kwas foliowy | 6 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 9,2 |