Składniki odżywcze produktu: Halibut biały, świeży | dla 100g |
---|---|
Energia | 98 |
Białko | 20,1 |
Tłuszcz | 1,9 |
Węglowodany | 0 |
Błonnik | 0 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,29 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,37 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,67 |
Cholesterol | 41 |
Sód | 67 |
Potas | 446 |
Wapń | 14 |
Fosfor | 202 |
Magnez | 28 |
Żelazo | 0,5 |
Cynk | 0,4 |
Miedź | 0,2 |
Mangan | 0,01 |
Witamina A | 32 |
Witamina D | 5 |
Witamina E | 0,85 |
Tiamina | 0,078 |
Ryboflawina | 0,07 |
Niacyna | 5,9 |
Witamina B6 | 0,42 |
Kwas foliowy | 12 |
Witamina B12 | 1 |
Witamina C | 0 |