Składniki odżywcze produktu: Gruszki w sosie waniliowym | dla 100g |
---|---|
Energia | 152 |
Białko | 1,6 |
Tłuszcz | 1,1 |
Węglowodany | 34,8 |
Błonnik | 1,4 |
Sacharoza | 25,6 |
Laktoza | 1 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,44 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,37 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,11 |
Cholesterol | 20 |
Sód | 15 |
Potas | 112 |
Wapń | 36 |
Fosfor | 39 |
Magnez | 8 |
Żelazo | 0,3 |
Cynk | 0,25 |
Miedź | 0,05 |
Mangan | 0,05 |
Witamina A | 19 |
Witamina D | 0,09 |
Witamina E | 0,28 |
Tiamina | 0,018 |
Ryboflawina | 0,081 |
Niacyna | 0,08 |
Witamina B6 | 0,03 |
Kwas foliowy | 5,9 |
Witamina B12 | 0,17 |
Witamina C | 1 |