Składniki odżywcze produktu: Fasolka szparagowa mrożona | dla 100g |
---|---|
Energia | 24 |
Białko | 2,2 |
Tłuszcz | 0,2 |
Węglowodany | 6,8 |
Błonnik | 3,5 |
Sacharoza | 0,5 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,05 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,01 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,09 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 5 |
Potas | 214 |
Wapń | 53 |
Fosfor | 36 |
Magnez | 18 |
Żelazo | 0,9 |
Cynk | 0,49 |
Miedź | 0,08 |
Mangan | 0,18 |
Witamina A | 57 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,25 |
Tiamina | 0,065 |
Ryboflawina | 0,089 |
Niacyna | 0,41 |
Witamina B6 | 0,13 |
Kwas foliowy | 60,2 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 15 |