Składniki odżywcze produktu: Fasolka flageolet, konserwowa | dla 100g |
---|---|
Energia | 61 |
Białko | 6,3 |
Tłuszcz | 0,2 |
Węglowodany | 15 |
Błonnik | 6,7 |
Sacharoza | 0,4 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,02 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,02 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,12 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 291 |
Potas | 299 |
Wapń | 56 |
Fosfor | 125 |
Magnez | 36 |
Żelazo | 1,9 |
Cynk | 0,62 |
Miedź | 0,18 |
Mangan | 0,36 |
Witamina A | 14 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,15 |
Tiamina | 0,066 |
Ryboflawina | 0,041 |
Niacyna | 0,86 |
Witamina B6 | 0,18 |
Kwas foliowy | 53 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 3,7 |