| Składniki odżywcze produktu: Dynia z pomidorami | dla 100g |
|---|---|
| Energia | 44 |
| Białko | 1,2 |
| Tłuszcz | 2,4 |
| Węglowodany | 6,5 |
| Błonnik | 2,1 |
| Sacharoza | 1,3 |
| Laktoza | 0 |
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,55 |
| Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,56 |
| Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,16 |
| Cholesterol | 7 |
| Sód | 5 |
| Potas | 269 |
| Wapń | 44 |
| Fosfor | 34 |
| Magnez | 11 |
| Żelazo | 0,7 |
| Cynk | 0,33 |
| Miedź | 0,11 |
| Mangan | 0,05 |
| Witamina A | 322 |
| Witamina D | 0,02 |
| Witamina E | 1 |
| Tiamina | 0,054 |
| Ryboflawina | 0,089 |
| Niacyna | 0,66 |
| Witamina B6 | 0,12 |
| Kwas foliowy | 20,1 |
| Witamina B12 | 0 |
| Witamina C | 11,4 |