Składniki odżywcze produktu: Czipsy paprykowe | dla 100g |
---|---|
Energia | 549 |
Białko | 6 |
Tłuszcz | 40 |
Węglowodany | 50,4 |
Błonnik | 8,4 |
Sacharoza | 0,4 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 13,72 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 19,04 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 7,09 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 859 |
Potas | 893 |
Wapń | 34 |
Fosfor | 114 |
Magnez | 48 |
Żelazo | 1,6 |
Cynk | 0,65 |
Miedź | 0,23 |
Mangan | 0,27 |
Witamina A | 0 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 7,86 |
Tiamina | 0,224 |
Ryboflawina | 0,128 |
Niacyna | 2,24 |
Witamina B6 | 0,8 |
Kwas foliowy | 20 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 17 |