Składniki odżywcze produktu: Cielęcina, sznyclówka | dla 100g |
---|---|
Energia | 105 |
Białko | 20,5 |
Tłuszcz | 2,4 |
Węglowodany | 0 |
Błonnik | 0 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,85 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 1,01 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,17 |
Cholesterol | 71 |
Sód | 68 |
Potas | 320 |
Wapń | 12 |
Fosfor | 198 |
Magnez | 20 |
Żelazo | 1,7 |
Cynk | 3,2 |
Miedź | 0,25 |
Mangan | 0,03 |
Witamina A | 30 |
Witamina D | 0,2 |
Witamina E | 0,3 |
Tiamina | 0,14 |
Ryboflawina | 0,27 |
Niacyna | 6 |
Witamina B6 | 0,4 |
Kwas foliowy | 5 |
Witamina B12 | 1,3 |
Witamina C | 0 |