Składniki odżywcze produktu: Ciasto kruche podstawowe | dla 100g |
---|---|
Energia | 429 |
Białko | 5,2 |
Tłuszcz | 23,8 |
Węglowodany | 49,9 |
Błonnik | 1,2 |
Sacharoza | 15,4 |
Laktoza | 0,2 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 11,18 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 9,1 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 2,08 |
Cholesterol | 50 |
Sód | 26 |
Potas | 74 |
Wapń | 14 |
Fosfor | 55 |
Magnez | 10 |
Żelazo | 0,7 |
Cynk | 0,52 |
Miedź | 0,07 |
Mangan | 0,19 |
Witamina A | 208 |
Witamina D | 0,83 |
Witamina E | 2,87 |
Tiamina | 0,064 |
Ryboflawina | 0,061 |
Niacyna | 0,28 |
Witamina B6 | 0,03 |
Kwas foliowy | 14,8 |
Witamina B12 | 0,07 |
Witamina C | 0 |