Składniki odżywcze produktu: Ciastka francuskie ze śliwkami | dla 100g |
---|---|
Energia | 432 |
Białko | 5 |
Tłuszcz | 26,8 |
Węglowodany | 44,8 |
Błonnik | 1,7 |
Sacharoza | 9,7 |
Laktoza | 0,2 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 12,65 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 10,25 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 2,32 |
Cholesterol | 51 |
Sód | 160 |
Potas | 147 |
Wapń | 20 |
Fosfor | 58 |
Magnez | 13 |
Żelazo | 0,9 |
Cynk | 0,52 |
Miedź | 0,1 |
Mangan | 0,21 |
Witamina A | 250 |
Witamina D | 0,92 |
Witamina E | 3,53 |
Tiamina | 0,078 |
Ryboflawina | 0,069 |
Niacyna | 0,45 |
Witamina B6 | 0,04 |
Kwas foliowy | 14,1 |
Witamina B12 | 0,06 |
Witamina C | 1 |