Składniki odżywcze produktu: Chleb baltonowski | dla 100g |
---|---|
Energia | 246 |
Białko | 5,9 |
Tłuszcz | 1,5 |
Węglowodany | 55,9 |
Błonnik | 4,5 |
Sacharoza | 1 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,19 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,27 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,64 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 434 |
Potas | 136 |
Wapń | 16 |
Fosfor | 91 |
Magnez | 26 |
Żelazo | 1,2 |
Cynk | 1,08 |
Miedź | 0,12 |
Mangan | 0,65 |
Witamina A | 0 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,54 |
Tiamina | 0,174 |
Ryboflawina | 0,077 |
Niacyna | 0,78 |
Witamina B6 | 0,1 |
Kwas foliowy | 29,2 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 0 |