Składniki odżywcze produktu: Bułka tarta | dla 100g |
---|---|
Energia | 347 |
Białko | 9,7 |
Tłuszcz | 1,9 |
Węglowodany | 77,6 |
Błonnik | 6,1 |
Sacharoza | 0,2 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,26 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0,21 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,84 |
Cholesterol | 0 |
Sód | 503 |
Potas | 202 |
Wapń | 27 |
Fosfor | 165 |
Magnez | 42 |
Żelazo | 2,2 |
Cynk | 1,62 |
Miedź | 0,19 |
Mangan | 1,06 |
Witamina A | 0 |
Witamina D | 0 |
Witamina E | 0,3 |
Tiamina | 0,164 |
Ryboflawina | 0,059 |
Niacyna | 1,13 |
Witamina B6 | 0,13 |
Kwas foliowy | 25 |
Witamina B12 | 0 |
Witamina C | 0 |