Składniki odżywcze produktu: Bitki wołowe w jarzynach | dla 100g |
---|---|
Energia | 116 |
Białko | 14,3 |
Tłuszcz | 4,4 |
Węglowodany | 6,6 |
Błonnik | 2 |
Sacharoza | 1,2 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,52 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 1,96 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 0,67 |
Cholesterol | 38 |
Sód | 87 |
Potas | 389 |
Wapń | 21 |
Fosfor | 154 |
Magnez | 25 |
Żelazo | 1,8 |
Cynk | 2,61 |
Miedź | 0,1 |
Mangan | 0,17 |
Witamina A | 490 |
Witamina D | 0,38 |
Witamina E | 1,04 |
Tiamina | 0,066 |
Ryboflawina | 0,174 |
Niacyna | 3,87 |
Witamina B6 | 0,27 |
Kwas foliowy | 22,4 |
Witamina B12 | 0,89 |
Witamina C | 6,7 |