Składniki odżywcze produktu: Bitki wieprzowe w jarzynach | dla 100g |
---|---|
Energia | 198 |
Białko | 10,7 |
Tłuszcz | 16 |
Węglowodany | 4,3 |
Błonnik | 0,9 |
Sacharoza | 0,4 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 5,23 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 7,99 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 1,57 |
Cholesterol | 45 |
Sód | 51 |
Potas | 239 |
Wapń | 12 |
Fosfor | 115 |
Magnez | 16 |
Żelazo | 0,9 |
Cynk | 2,1 |
Miedź | 0,05 |
Mangan | 0,07 |
Witamina A | 155 |
Witamina D | 0,59 |
Witamina E | 0,98 |
Tiamina | 0,307 |
Ryboflawina | 0,191 |
Niacyna | 2,1 |
Witamina B6 | 0,18 |
Kwas foliowy | 7,2 |
Witamina B12 | 0,44 |
Witamina C | 2,2 |