Składniki odżywcze produktu: Baton z kurczaka | dla 100g |
---|---|
Energia | 144 |
Białko | 16,7 |
Tłuszcz | 8,6 |
Węglowodany | 0,1 |
Błonnik | 0 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,61 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 3,82 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 1,08 |
Cholesterol | 66 |
Sód | 753 |
Potas | 283 |
Wapń | 43 |
Fosfor | 194 |
Magnez | 29 |
Żelazo | 1,1 |
Cynk | 0,76 |
Miedź | 0,07 |
Mangan | 0,04 |
Witamina A | 9 |
Witamina D | 0,18 |
Witamina E | 0,26 |
Tiamina | 0,066 |
Ryboflawina | 0,152 |
Niacyna | 6,76 |
Witamina B6 | 0,33 |
Kwas foliowy | 6 |
Witamina B12 | 0,32 |
Witamina C | 0 |