Składniki odżywcze produktu: Baton szynkowy z indyka | dla 100g |
---|---|
Energia | 143 |
Białko | 14,9 |
Tłuszcz | 9,3 |
Węglowodany | 0,1 |
Błonnik | 0 |
Sacharoza | 0 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,56 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 4,56 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 2,08 |
Cholesterol | 69 |
Sód | 826 |
Potas | 304 |
Wapń | 8 |
Fosfor | 204 |
Magnez | 30 |
Żelazo | 0,9 |
Cynk | 1,67 |
Miedź | 0,06 |
Mangan | 0,02 |
Witamina A | 21 |
Witamina D | 0,16 |
Witamina E | 0,15 |
Tiamina | 0,04 |
Ryboflawina | 0,179 |
Niacyna | 4,7 |
Witamina B6 | 0,3 |
Kwas foliowy | 10 |
Witamina B12 | 0,95 |
Witamina C | 2 |