Składniki odżywcze produktu: Baleron gotowany | dla 100g |
---|---|
Energia | 244 |
Białko | 15,1 |
Tłuszcz | 20,2 |
Węglowodany | 0,9 |
Błonnik | 0 |
Sacharoza | 0,7 |
Laktoza | 0 |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 7,07 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 10,17 |
Kwasy tłuszczowe wielonasycone | 1,4 |
Cholesterol | 58 |
Sód | 749 |
Potas | 312 |
Wapń | 17 |
Fosfor | 176 |
Magnez | 16 |
Żelazo | 1,3 |
Cynk | 2,77 |
Miedź | 0,09 |
Mangan | 0,06 |
Witamina A | 0 |
Witamina D | 0,56 |
Witamina E | 0,35 |
Tiamina | 0,51 |
Ryboflawina | 0,224 |
Niacyna | 3,26 |
Witamina B6 | 0,23 |
Kwas foliowy | 1,3 |
Witamina B12 | 0,5 |
Witamina C | 0 |